Pietra Limestone Black 60×60

Pietra Limestone Black 60×60

919,00 kr

Delikat kalksteinimitasjon i varme og kalde farger, med slitesterk overflate som kan brukes på de aller fleste områdene

Varenummer: MAPILI0460N Kategorier: ,

Beskrivelse

60×60 fliser har blitt den nye standarden i flisbransjen. Fordelen er færre fuger og et mer delikat og elegant inntrykk. Dessuten blir flatene enklere å holde rene siden rektifiserte fliser vil kunne brukes med fugebredder helt ned til 2mm. I samme serien har vi fliser i mindre format, som mosaikk, som gjør det lett å lage fall mot sluk, og å bygge buede former.

En serie med en blanding av farger og størrelser med et lekkert natursteinsutseende med små og store fossilfragmenter. Den henter inspirasjon fra kalkstein med behagelige milde og duse jordfarger og gir stor fleksibilitet til sluttbrukeren siden den kan brukes fra kommersielle til interiørdesignprosjekter. I motsetning til ekte naturstein og kalkstein, trenger ikke denne serien behandling før eller etter legging.

Ceramica Magica er en av de historiske flisfabrikkene i Italia med sin stiftelse i 1983. Sin vision er å følge det gjeldende trendbilde samt å levere allsidige og langvarige fliskolleksjoner. Her finner du den trendy marmoren du var ute eller, den kule skiferimitasjonen eller den evigvarende betongflisen som alle snakker om. Alt dette med fokus på kvalitet på sitt høyeste nivå.

Produktbrosjyre

 

Tilleggsinformasjon

Farge

Antrasitt, Svart

Enhet

KVM

Bruksområde

Gulv, Vegg

Overflate

Matt

Leveringstid

På lager

Leverandør

Magica

Mq/box

1,08

Rom

Bad, Gang, Kjøkken, Soverom, Stue, Terrasse

Flis størrelse

60×60

Inne/Ute

Inne, Ute

Flistykkelse (mm)

9,5

Flis Klassifisering

Gjennomfarget Porcellanato

Vekt (kg. pr eske)

25