Qubus White 60×60

Qubus White 60×60

389,00 kr

Lekker 60×60 med lys farge

Varenummer: NFP6060QMW Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Qubus Grey 60×60 er en alsidig flis med en moderne størrelse på 60×60 hvor overflaten er slett matt med grå sjatteringer som skaper en spennende og tidløs helhet. Denne flisen inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra. Helheten vil gi en spennende og tidsriktig flate som egner seg godt i kombinasjon med de fleste farger og materialer. I tillegg har flisene en meget sterk og porefri overflate og er kalibrerte med laser så du kan trykt legge disse med tynne fuger.

Denne flisen kan brukes både på tørre og våte områder og passer for eksempel perfekt på gulvet eller veggene til ditt nye baderom. I tillegg til 60x60cm størrelsen har vi tilgjengelig også en 5x5cm mosaikkflis som er kappet fra samme grunnflis sånn at du kan få et heletlig resultat dersom du har behov for å benytte mosaikken i dusjsonen. Disse flisene har rektifiserte kanter noe som gjør det mulig å legge disse med veldig tynne fuger, helt ned til 2mm, noe som resulterer i et enklere vedlikehold og redusert risiko for synlige misfargninger av fugemassen.

Qubus Grey er en prisvennlig flis uten at det går på bekostning av kvaliteten, flisen er produsert med den siste porcellanato teknologien og har en veldig god teknisk standard. Her får du mye for pengene.

Tilleggsinformasjon

Flistykkelse (mm)

9.5

Enhet

KVM

Mq/box

1,8

Farge

Hvit, Lysegrå

Bruksområde

Gulv, Vegg

Overflate

Matt

Flis størrelse

60×60

Leverandør

Star Gres

Rom

Bad, Gang, Kjøkken, Soverom, Spa, Stue, Terrasse

Inne/Ute

Inne, Ute

Flis Klassifisering

Glassert Porcellanato

Leveringstid

Ca. 1 uke

Vekt (kg. pr eske)

37.5000