Nettoline kjøkken

Nettoline kjøkken

Kategori:

Beskrivelse

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge. Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene.

Klikk på linken i toppen av siden for å komme til vår kjøkkenside. Her kan du se alle våre modeller under inspirasjon, du kan tegne et forslag på ditt nye kjøkken, og så sende det inn til oss for at vi skal gå igjennom det og evnt ferdigstille det, eller selv bestille deler til ditt nye, eller tidligere kjøpte kjøkken.

Du kan selvfølgelig også sende en direkte forespørsel til oss, legg gjerne ved en skisse med mål, og noen få ord om stil, spesielle ønsker osv, så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud. Ellers setter vi alltid stor pris på at du kommer innom butikken vår, så går vi igjennom mulighetene sammen.

Når vi har funnet ditt nye drømmekjøkken, velger du selv om du så vil ha kjøkkenet levert flatpakket, ferdig sammensatt, klart til montering eller ferdig montert på vegg av våre montører.