Lagom Terrazzo Sun 60×60

Lagom Terrazzo Sun 60×60

999,00 kr

Minimalistisk 60×60 flis med terrazzo utseende

Varenummer: TTLASU60 Kategorier: ,

Beskrivelse

60×60 fliser har blitt den nye standarden i flisbransjen. Fordelen er færre fuger og et mer delikat og elegant inntrykk. Dessuten blir flatene enklere å holde rene siden rektifiserte fliser vil kunne brukes med fugebredder helt ned til 2mm. I samme serien har vi fliser i mindre format, som mosaikk, som gjør det lett å lage fall mot sluk, og å bygge buede former.

Lagom kolleksjonen ifra italienske Terratinta gjenskaper den naturlige essensen av naturstein med den riktige balansen som forbli så tro som mulig mot sin identitet. Serien er inspirert av finkornet kalkstein som i det kornete utseendet inkluderer fossile rester som er typiske for denne steinen. Takket være sine nøytrale nyanser, de store og små modulformatene, Terrazzo-variantene og de tredimensjonale Curvy veggflisene, kan denne serien gi en unik touch til interiøret ved å skape harmoni og balanse mellom ulike materialer. Serien kan benyttes både inne og ute og en sklisikker overflatevariant er tilgjengelig i de mest populære størrelsene.

Terratinta er en av flisfabrikkene som har vokst mest i de siste 10 årene med fokus på skandinavisk design og trender. Minimalistiske kolleksjoner med overvekt av grå toner har gitt stor suksess på det norske markedet. Ved å bruke de samme grunnfargene på tvers av kolleksjonene kan mange av disse kombineres sammen ved å mikse og matche etter ønske. Terratinta tilbyr i sitt sortiment fliser med alle de siste flis teknologiene, fra 6mm storformat fliser i 3 meters høyde, til 20mm flisheller som kan brukes ute.

Produktbrosjyre

 

Tilleggsinformasjon

Farge

Beige, Grå

Enhet

KVM

Bruksområde

Gulv, Vegg

Overflate

Matt

Leveringstid

Ca. 1 uke

Leverandør

Terratinta

Mq/box

1,08

Rom

Bad, Gang, Kjøkken, Soverom, Stue, Terrasse

Flis størrelse

60×60

Inne/Ute

Inne, Ute

Flistykkelse (mm)

10

Flis Klassifisering

Gjennomfarget Porcellanato

Vekt (kg. pr eske)

25