Velkommen

Velkommen til Norfloor Grimstad - din lokale leverandør av fliser - og mye mye mer!

fasade

Velkommen til oss i Norfloor Grimstad. Hos oss finner du et rikt utvalg av kvalitetsfliser til alle bruksområder. Som medlem i Norfloorkjeden har vi tilgang til en nærmest uendelig mengde fliser fra noen av verdens ledende produsenter. Hovedparten av våre fliser kommer fra Italia, som regnes som verdensledende på flisproduksjon. Vi strekker oss langt for å finne akkurat den flisen du har sett for deg, enten det er en enkel hvit veggflis, eller noe helt spesielt du har sett i et blad, på en reise, eller sett for deg i tankene. Vi passer også på at du får det riktige tilbehøret, som gjør at dine fliser vil vare i mange mange år fremover. I tillegg til fliser og tilbehør har vi også et rikt utvalg av baderomsinnredninger og VVS utstyr og ikke minst en stor utemiljø avdeling med belegningsstein, murer, kantstein osv. i betong, skifer og granitt.

Vi samarbeider med mange dyktige håndverkere innen alle våre fagfelt, og kan gi et komplett tilbud på oppussing av bad, kjøkken eller uteområdet!

På denne siden har vi samlet en mengde av våre produkter. Ta en kikk under de forskjellige kategoriene, eller i «bli inspirert» sidene. Sett gjerne opp en liste over hva du ønsker, og send til oss. Dette er helt uforpliktende, og du bestiller ingenting før vi har snakket sammen, enten på telefon eller epost. Faktisk anbefaler vi at du ser og tar på flisene før du kjøper de, da bilder ofte ikke gir et 100% riktig inntrykk av fargetoner, overflater osv. Ønsker du å låne med flisprøver hjem, er det heller ingen problem, og også noe vi anbefaler. Skulle du ikke finne det du er på utkikk etter på disse sidene håper vi at du likevel tar kontakt med oss, da vi vil gjøre alt vi kan for å skaffe det du ønsker. Det totale utvalget vi kan få tak i er mye mye større enn det som er vist på disse sidene.

Norfloor Grimstad – Fagkunnskapen og den gode servicen får du på kjøpet!

 

boxer-tre-3

 

Vi gjør oppmerksom på at vareutvalg, priser, tilbud og leveringstider oppgitt på disse sidene kun gjelder hos Norfloor Grimstad. For andre avdelinger se www.norfloor.no