Proff

Norfloor Grimstad ønsker å være proffens førstevalg på flis, mur og tilbehør.

murerNorfloor Grimstad har alltid som hovedmål å være best i flis- og byggebransjen. Det skal komme deg som proffkunde til gode.

Vi ønsker at du skal ha best mulig betingelseralltid gode tilbud og produkter tilgjengelig på lager til enhver tid. Riktig sortiment og tilleggsprodukter, ikke bare fliser og lim, men hele spekteret du trenger. Du skal betjenes kjapt og vi er der for deg, og strekker oss langt for å finne svar på alle spørsmål du måtte ha.

Vi i Norfloor skal drilles og ha høy fagkompetanse for riktig veiledning og støtte og ikke minst alltid ha tid til deg når du ønsker. For at vi skal bli bedre på flere områder, setter vi stor pris på at du gir oss tilbakemeldinger, råd – ros og ris.

DINE FORDELER

Som medlem av Norfloors proffkonsept skal du ha en rekke fordeler. Som eksempler kan vi nevne deltakelse i fagdager med leverandører, fagreiser og faglig oppdatering gjennom kurs og opplæringskvelder. Selvfølgelig skal vi arrangere treff med godt faglig og ikke minst sosialt innhold. Du får mulighet til å videreutvikle din bedrift i samarbeid med andre i Norfloors proffkonsept.

Din lojalitet som proffkunde belønnes og det sosiale er ofte like viktig som det faglige. Vi vil aktivt få med produsenter og leverandører i gode kampanjer som du skal dra nytte av. Vi skal ikke sitte stille, men hele tiden følge med på hva som skjer og være i forkant av utviklingen. Vi tilbyr også rabatt og bonusordninger, samt rimelig eller gratis arbeidsklær til våre mest lojale kunder. Alle proffkunder som har avtale med oss får muligheten til å gratis profilere seg på denne siden under våre samarbeidspartnere.jakke

Våre butikker er også møteplassen mellom Proffen og privat kundene som har behov for faglig assistanse. Vi formidler mer enn gjerne kontakt med en av våre gode proffkunder.

Det skal være både nyttiglønnsomt og hyggelig å være proffkunde hos Norfloor Grimstad! Vi ønsker oss tilbakemelding på dette. Kom med innspill og råd, vi er lydhøre og skal jobbe steinhardt mot felles strategi og mål.

Dersom ditt firma er interessert i en gjennomgang av hva vi kan tilby så ta kontakt med Simon Strand på grimstad@norfloor.no eller 37 09 12 40


Det stilles stadig strengere krav til dokumentasjon på alt som gjøres og på varer som leveres. Her kan du selv laste ned og fylle ut FDV på stort sett alle fliser vi leverer, samt tilbehør fra Mapei.

Dersom du ikke finner frem, eller ønsker FDV på produkter du har brukt tilsendt ferdig utfylt på epost, gjør vi selvfølgelig også det for deg.

Concrete project fra Imola

FDV Downloadsenter