Ny storsatsing ankommet! – Betonstil

Vi har nå fått inn en av årets storsatsinger fra Italienske Terratinta, serien Betonstil! Spesielt tilpasset det nordiske markedet.

concrete_warm_80x801-e1475481741816
Concrete Warm

 

Betonstil er en av høstens store satsinger fra Norfloor og Terratinta. 4 gråtoner, spesielt utviklet for det nordiske markedet som leveres i en rekke spennende formater og overflater.

Concrete: Betongimitasjon i 30×30, 30×60, 60×60 og 80×80 samt flere mosaikker. Betongeffekt med moderate sjatteringer, svært allsidig i meget slitesterk kvalitet. Den nye størrelsen, 80×80 cm, er perfekt for større rom, og gir et minimalistisk, moderne preg.

 

Ashwood: Treimitasjon i de samme fargene i 20×120, med en oljet matt look. En virkelig skandinavisk parkettimitasjon. Perfekt for alle innendørs rom hvor man ønsker et elegant og minimalistisk preg med suveren slitestyrke og holdbarhet. Moderne uttrykk med stramme linjer, og en silkematt finish. Den perfekte balansen mellom varmen fra treet og de moderne fargene.

Duet: En spennende kombinasjon av Concrete og Ashwood, fortsatt i de samme fargene. Leveres i 10x70cm som kan legges i forband, eller fiskebeinsmønster. Dette er perfeksjon! Ved å legge flisene i fiskebeinsmønster får man et nytt og naturlig uttrykk av treimitasjon i fliser. Rettskårne ender gir mulighet for fuger helt ned i 1mm. En helt ny måte å tenke på, hvor treelooken overtar følelsen av betong. Må oppleves!

duet_light_10x70_herringbone1
Duet light
ashwood_light20x1201
Ashwood light
hexa_deepnavy_ashwoodmid1
Hexa Deep Navy

Hexa: Sekskantede heksagonfliser i 4 matchende kontrastfarger; Cotton candy (hvit), Rosy blush (rosa), Wild sage (grå) og Deep navy (blå). Heksagonflisene leveres som mosaikk på nett og hver flis er 4,3×3,8cm. Dette er noe mer enn bare en heksagonmosaikk! Dette er italiensk design på sitt beste! Gjennomfarget porcellanato mosaikk, som kan brukes både på gulv og vegg, inkludert i dusjsonen. Kommer med tre miksede overflater; matt, halvpolert og med en stofflignende tekstur. Fargene følger de siste skandinaviske trendene fra den lyse, nesten hvite «cotton candy» via trendy dempede rosafargen «rosy blush» og gråtonen «wild sage» til den mørkere dyp marineblå «deep navy». Hexa er den ultimate finishen i dagens interiør design og kan kombineres i utallige varriasjoner med Concrete, Ashwood og Duet flisene.

 

Mixdeco: Marrokanskinspirerte dekorer i 20×20 i de samme fargetonene som Hexa. Leveres med matt eller blank overflate. Dette er et nytt kapittel innen dekorfliser, med trendy fargekombinasjoner. 9 forskjellige mønster i tre farger, eller den fjerde som er en miks av alle 27 farger og mønster. En fantastisk balanse mellom det moderne og det klassiske som gir deg noe virkelig unikt! Kan brukes på både gulv og vegg innendørs.

ashwood_mid_mixdecounion1
Ashwood Mid og Mixdeco Union

 

 

 

 

 

 

 

 

Se hele serien i katalogen her

Vi har fått inn stativer med prøver av alle typene i butikken.