Match Up Ceppo Earl Grey 120×120

Match Up Ceppo Earl Grey 120×120

1 799,00 kr

• En blanding av stein og terrazzo utseende
• Moderne 120x120cm storformat
• Uglassert, rekstifisert og frostsikker flis

Varenummer: 772327 Kategorier: , ,

Beskrivelse

120×120 fliser en knalltøff og ultramoderne størrelse som vi leverer her i 6mm for å forenkle leggeprosessen. Dette formatet gir muligheten å redusere antall fuger til et minimum noe som gir et tøff og helhetlig utseende samt enklere vedlikehold og rengjøring. Vi anbefaler disse flisene til vegg men de kan også brukes trykt på gulv.

Match-Up er en frisk kolleksjon hvor den tradisjonelle terrazzo utseende er gjenskapt med en moderne vri og kombinert sammen med rolige fliser med betong utseende med samme grunnfarger. Sammenslåingen av to forskjellige materialer har resultert i et moderne, trendy prosjekt som blander overflater, farger og designspråk for å tilby originale kombinasjoner. Match-Up serien har et samspill av ulike kontraster som avbryter det minimalistiske interiøret gjennom taktile kombinasjoner tilpasset en balansert blanding av stiler og farger. Match-Up er derfor en frisk flis serie som ikke setter begrensninger på individuelle valg når det kommer til interiørdesign.

Med sin medfødte lidenskap for skjønnhet og design har Florim produsert keramiske fliser for alle bruksområder for bygg, arkitektur og interiør i over 60 år. I dag er Florim-gruppen en internasjonal trendsetter med rundt 1400 ansatte over hele verden og over 480 millioner euro i omsetning. Synonymt med kvalitet, ekspertise, teknisk og estetisk forskning, er Florim kjent for å være en av de ledende high-end merkevarene i Italia. Med flere «state-of-the-art» produksjonssentre, forskningssenter og Flagship Stores i de viktigste hovedstedene er selskapet godt posisjonert i de viktigste globale designdistriktene. Florims kvalitet, innovasjon og bærekraftsorienterte strategi smelter sammen med et kreativt driv. Etter å ha endret vedtektene og blitt et Benefit Company i 2020, oppnådde Florim en B Corp-sertifisering, en anerkjennelse kjent for å forene transparente, bærekraftige og regenererende selskaper.

Tilleggsinformasjon

Farge

Grå

Flis størrelse

120×120

Bruksområde

Gulv, Vegg

Overflate

Matt

Enhet

KVM

Mq/box

2,88

Flistykkelse (mm)

6

Flis Klassifisering

Gjennomfarget Porcellanato

Rom

Bad, Gang, Kjøkken, Soverom, Stue

Leveringstid

Ca. 3 uker

Vekt (kg. pr eske)

43.0000

Leverandør

Florim

Inne/Ute

Inne